Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

banner imagebanner image
 
Μεταφορική Vassis & Son
Εθνικές Μεταφορές - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Η μεταφορική εταιρεία μας “Vassis & Son” η οποία εδρεύει στο Καλοχώρι στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων και μέχρι σήμερα εξακολουθεί με τον ίδιο ζήλο ασταμάτητα το έργο της, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει. 
 
Διαθέτοντας σύγχρονα οχήματα - φορτηγά, διαφόρων μεγεθών κατάλληλα για παντός τύπου μεταφορές, καθώς και πεπειραμένους οδηγούς, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε μεταφορά στην Ήπειρο, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, τον Έβρο και όλο το νομό Ροδόπης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Η οργανωτική αρτιότητα της εταιρείας, μας επιτρέπει να διεκπεραιώνουμε με ταχύτητα και ασφάλεια κάθε μεταφορά ή μετακόμιση που αναλαμβάνουμε και να τηρούμε πιστά τα χρονοδιαγράμματα που έχουν οριστεί εξ’ αρχής. 
 
Συνέπεια & Επαγγελματισμός

Συνέπεια & Επαγγελματισμός
 
Ασφαλείς Μεταφορές

Ασφαλείς Μεταφορές
 
Οικονομικές Υπηρεσίες

Οικονομικές Υπηρεσίες
 
 
Στόχος της μεταφορικής μας είναι να ακούμε και να σεβόμαστε τον πελάτη και τις επιθυμίες του και να του προσφέρουμε μία ασφαλή και οικονομική μεταφορά των εμπορευμάτων ή των οικοσκευών του. Προτεραιότητα μας είναι η συνεχής βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς επίσης και η διεύρυνση του πελατολογίου μας.
 

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, με ασφάλεια, ταχύτητα και με οικονομικές τιμές προς την Ήπειρο, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, τον Έβρο και όλο το νομό Ροδόπης.