ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

banner imagebanner image
 
Μεταφορές
Μεταφορική Vassis & Son | Εθνικές Μεταφορές - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για να φροντίσει τις ανάγκες των μεταφορών σας;
 
Πραγματοποιώντας καθημερινά δρομολόγια προς την Ήπειρο, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, τον Έβρο και όλο το νομό Ροδόπης, η μεταφορική εταιρεία μας “Vassis & Son” η οποία εδρεύει στο Καλοχώρι στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε οδικής μεταφοράς.
 
Με δυνατότητα παραλαβής, παράδοσης και περισυλλογής από και προς οποιοδήποτε σημείο εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη μεταφορά των φορτίων σας με γνώμονα πάντα την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση του πελάτη. 
 
Έχοντας ποιοτικές λύσεις για τις ανάγκες σας και προνομιακές τιμές, η μεταφορική εταιρεία μας εξυπηρετεί ιδιώτες και επιχειρήσεις, μεταφέροντας με συνέπεια και επαγγελματισμό εμπορεύματα, συσκευασμένα ξηρά προϊόντα, οικοσκευές και ότι άλλο θέλετε να μεταφέρετε στην Ήπειρο, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, τον Έβρο και όλο το νομό Ροδόπης.
 
Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο φορτηγών και έμπειρους οδηγούς, που μπορούν να σας εγγυηθούν την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά του φορτίου σας καθώς και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μεταφορών, σε συνδυασμό το ειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη σας, αποτελούν σίγουρα την καλύτερη επιλογή για την μεταφορά που θέλετε να πραγματοποιείσετε.

Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ολοκληρώσουμε αποτελεσματικά οποιαδήποτε μεταφορά μας ζητηθεί στην Ήπειρο, την Ηγουμενίτσα,
την Κέρκυρα, τον Έβρο και όλο το νομό Ροδόπης.