ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

banner imagebanner image
 
Μετακομίσεις
Μεταφορική Vassis & Son | Εθνικές Μεταφορές - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Σκέφτεστε να μετακομίσετε και ψάχνετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη;
 
Η οικοσκευή είναι ότι πιο πολύτιμο για μια οικογένεια. Η μεταφορική εταιρεία μας “Vassis & Son” η οποία εδρεύει στο Καλοχώρι στην Θεσσαλονίκη, με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό προς την περιουσία σας αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας την ιδιαίτερη και ευαίσθητη αυτή διαδικασία, άμεσα, αποτελεσματικά και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους μετακόμιση ιδιώτη ή επιχείρησης στην Θεσσαλονίκη, την Ήπειρο, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, τον Έβρο και όλο το νομό Ροδόπης.
 
Κατά τη διαδικασία της μετακόμισης δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην αποφυγή ατυχημάτων που μπορεί να προκαλέσουν φθορά στα αντικείμενα σας. 
 
Η εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας θα σας ανταμείψει με μια ολοκληρωμένη, ασφαλή, άμεση και οικονομική μετακόμιση, χωρίς να χρειάζεται εσείς να αφιερώσετε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας. 
 
Όλα αυτά τα χρόνια, η μεταφορική εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία εκατοντάδες μετακομίσεις οικιών, επαγγελματικών χώρων, εταιρειών, γραφείων, καταστημάτων κ.α. στην Θεσσαλονίκη, την Ήπειρο, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, τον Έβρο και όλο το νομό Ροδόπης.

Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό και συνέπεια. Σεβόμαστε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και παραμένουμε προσηλωμένοι
στο έργο μας για την πλήρη ικανοποίηση του.